Buffalo Sabresin organisaatiossa on tapahtunut kesän aikana suuri myllerrys, sillä seura on laittanut uusiksi kaiken urheilupuolen johtamisen GM:n tontista lähtien.

Kenkää saivat siis muun muassa GM Tim Murray sekä päävalmentaja Dan Bylsma, joiden johdolla joukkue ei saanut lunastettua sillä ollutta potentiaalia. Heidän tilalleen seura palkkasi GM Jason Botterillin ja päävalmentaja Phil Housleyn.

Nyt uusi kaksikko on vahvistanut osaamista penkin takana palkkaamalla seuraan kokeneen luotsin, Davis Paynen. Hän on toiminut eri valmentajan rooleissa eri sarjatasoilla vuodesta 2000 lähtien.

Jos Paynen nimi kuulostaa joidenkin mielestä tutulta, sitä se luultavasti onkin. Hän nimittäin toimi hetken aikaa St. Louis Bluesin päävalmentajana. Tämä pesti alkoi kesken kauden 2009-2010, kun hän korvasi roolissa potkut saaneen Andy Murrayn.

Hän sai itse potkut päävalmentajan tontilta kaudella 2011-12, kun legendaarinen Ken Hitchcock korvasi miehen työssään.

Tämän jälkeen Rasmus Ristolaisen tuore valmentaja on toiminut apuluotsina Los Angeles Kingsissä, mutta nyt edessä ovat jälleen uudet haasteet.

Paynen myötä Sabres saa organisaatioonsa yhden Stanley Cup -voittajan lisää, sillä mies on nostellut jääkiekkomaailman arvostetuinta pystiä vuonna 2014.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.