Vancouver Canucks kiinnitti viime kesänä riveihinsä Ruotsin pääsarja SHL:ssä loistaneen Anton Rödinin, joka iski toissa kaudella Brynäsin paidassa 33 runkosarjaotteluun 16 maalia ja yhteensä 37 tehopistettä.

Rödin olikin yksi viime NHL-kauden odotetuimpia eurooppalaispelaajia, mutta lopulta polvivamma pilasi kaiken. Tämän lisäksi hänellä epäiltiin olevan helmikuussa sikotauti, joten onni ei potkinut ruotsalaista viime kauden aikana.

Canucks kuitenkin tiedostaa 26-vuotiaan ruotsalaisen potentiaalin, joten se päätti tarjota Rödinille vielä toisen mahdollisuuden. Nimittäin Canucks tarjosi ruotsalaishyökkääjälle yhden vuoden jatkosopimuksen, joka on arvoltaan 700 000 dollaria.

Vielä kirjoitushetkellä pahvi on niin tuore, että edes Capfriendly ei osaa kertoa, onko sopimus yksi- vaiko kaksisuuntainen. Löyhästä NHL-kokemuksesta johtuen voitaneen kuitenkin uskoa, että pahvi olisi kaksisuuntainen.

Rödin onnistui pelaamaan viime kaudella vain kolme NHL-ottelua, joissa hän keräsi tililleen yhden syöttöpisteen. Pelimäärät ja tehot olivat samat myös hänen AHL-stintillään Utica Cometsissa.

Rödinin sopimusta ei ole vielä varmistettu minkään virallisen tahon myötä. Asiasta on tähän mennessä kertonut NEWS 1130 Sportsin toimittaja Rick Dhaliwal, joka kertoi samalla Rödinin polven olevan nyt kunnossa.