Nashville Predators jäi viime kaudella vain kahden voiton päähän Stanley Cupista. Tänä kesänä GM David Poilella on suuri vastuu rakentaa joukkue, joka kykenisi vielä vähän parempaan.

Yksi tehtävistä on päättää, annetaanko kapteeni Mike Fisherille jatkosopimus vai päästetäänkö hänet vapaiden agenttien markkinoille.

– Aion puhua hänelle ensi viikolla kun palaan kotiin, Poile kertoi Sportsnetin toimittajille NHL:n varaustilaisuuden jälkeen Chicagossa lauantaina.

Fisher on kertonut miettivänsä hetken haluaako hän jatkaa uraansa 19:lle NHL-kaudelle. Fisher täytti aiemmin tässä kuussa 37-vuotta ja pelasi viime kaudella 72 ottelua tehden niissä 18 maalia ja yhteensä 42 tehopistettä.

– Rakastan pelata ja rakastan olla joukkueen mukana, Fisher kertoi.

– Mutta loppujen lopuksi tämä on peliä. Se on tärkeä osa elämääni, mutta se ei ole kaikki kaikessa. Minulle se on usko, perhe ja sitten vasta jääkiekko.

Poile on myös kertonut mitä aikoo tehdä, tai jättää tekemättä tänä kesänä. Vapaat agentit Vernon Fiddler sekä P.A Parenteau eivät tule saamaan jatkosopimusta, mutta Harry Zolnierczykin kanssa on käyty keskusteluja.

Hän myös yrittää etsiä korvaajaa James Nealille, jonka Predators menetti Vegas Golden Knightsille laajennusdraftissa. Neal iski viime kaudella 70 pelaamassaan ottelussa tehot 23+18.

Poilen suunnitelmissa on keskustella 5-6 UFA-hyökkääjän kanssa, kun neuvotteluikkuna aukeaa sunnuntaina. Mutta hän lisäsi, että potentiaalinen Nealin korvaaja voisi olla yksi nuoremmista pudotuspeleissä roolia nostaneista pelaajista.

– Loppujen lopuksi saatamme korvata Nealin Kevin Fialalla tai Pontus Åbergilla, Poile sanoi.