Varaustilaisuuden ensimmäinen kierros ei ole tarjonnut vuosiin jännitettävää Los Angelesissa. Kahdessa viime varaustilaisuudessa Kings ei ole edes omistanut ensimmäisen kierroksen varausvuoroa, mutta tänä vuonna se omaa 11. varausvuoron – kyseessä on joukkueen alhaisin varausvuoro sitten vuoden 2009.

Kings on jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle kaksi kertaa viimeisen kolmen kauden aikana, joten pienimuotoinen uudelleenrakennus on paikallaan. Joukkueen uudella GM:llä, Rob Blakella, onkin suuri vastuu saada joukkue nousemaan takaisin tasolleen.

NHL muuttuu vuosi vuodelta nopeammaksi, eikä ”puolustus on paras hyökkäys”-mentaliteetilla enää pötkitä pitkälle.

– En usko sen olevan suuri salaisuus, että etsimme hyökkääjää, Blake kertoi The Press-Enterpriselle.

– 11. varausvuorolla tulet saamaan laadukkaan pelaajan. Olemme innoissamme, että meillä on mahdollisuus varata alhaisemmalla vuorolla kuin aikaisemmin.

Muutamissa Mock drafteissa Kingsiin on kaavailtu kahta eri pelaajaa – järkälemäistä sentteri Michael Rasmussenia sekä laitahyökkääjä Owen Tippettiä. Kumpikin heistä sopisivat mainiosti Kingsin muottiin.

Hyökkääjien lisäksi Kings pyrkii parantamaan maalivahtiosaston syvyyttä 31-vuotiaan Jonathan Quickin taakse.

Blaken mukaan Kings yrittää parantaa hyökkäystään varausten lisäksi myös vaihtokauppojen sekä vapaiden agenttien markkinoiden kautta.

– Punnitsemme vaihtoehtojamme, Blake sanoi.

NHL Draft 2017: KAIKKI mitä sinun tulee tietää NHL Draftista.