© Kuva: Getty Images

Vegasin GM:ltä suora viesti voivotteleville kollegoilleen – ”Voitte neuvotella itsenne pois tilanteesta”

Monet GM:t joutuivat tekemään sunnuntaina rajuja ratkaisuja, kun useita NHL:n tähtipelaajia jäi suojaamatta ja siten Vegas Golden Knightsin ulottuville.

Vegasissa samaisessa GM:n pestissä operoiva George McPhee tarjoaa kuitenkin avoimesti ulospääsyä kollegoilleen.

– Te voitte neuvotella itsenne pois tästä tilanteesta, jos niin haluatte. Jokaisella seuralla tässä liigassa on mahdollisuus suojata pelaajarosterinsa, McPhee paalutti The Assiociated Pressin toimittajana työskentelevän Stephen Whynon mukaan.

Toisin sanoen McPhee vetoo siihen, että jokaisella seuralla on mahdollisuus muuttaa nykyistä tilannettaan tarjoamalla Vegasin suuntaan varausvuoroja ensi viikonlopun NHL Draftiin.

Golden Knights -pomo on nimittäin sanonut varsin avoimesti, että uusi joukkue rakennetaan ennen kaikkea varaustilaisuuksien kautta. Hän selvästi haluaakin käyttää nyt käsillä olevan tilaisuuden hyväkseen ja haalia varausvuoroja niin paljon, kuin mahdollista.

Samalla hän näkee, että Golden Knightsilla tulee olemaan jalkeilla joka tapauksessa kilpailukykyinen joukkue.

– Me pystymme laittaa kaukaloon kilpailukykyisen joukkueen ja samalla kasata varausvuoroja. Me todella pidämme siitä, mitä juuri nyt näemme, McPhee toteaa puolestaan seuransa Twitter-tilin mukaan.

Kaikista McPheen kommenteista päätellen hän todella nauttii, ja on alusta alkaen nauttinut, asemastaan.

– Minulla ei ole ollut koskaan näin hauskaa. NHL-organisaation rakentaminen tyhjästä on kerran elämässä tapahtuva kokemus.

Jokaisen 30 muun NHL-seuran suojattujen pelaajien listat löydät kätevästi TÄÄLTÄ.