© Kuva: Getty Images

Mihinkäs se Jagr nyt NHL-kaukaloista häviäisi – rautavaari pian uuteen sopimukseen?

Florida Panthers ja sen fanit ovat saaneet todistaa viime vuosina elävää legendaa tositoimissa. Nimittäin tshekkiläinen ikoni, Jaromir Jagr, on edustanut seuraa vuodesta 2015 lähtien.

45-vuotias Jagr aloitti NHL-uransa Pittsburgh Penguinsissä jo kaudella 1990-91. Mittava ura taalajäillä näkyy myös tilastoissa, sillä 1 711 runkosarjaottelun Jagr on NHL:n kaikkien aikojen pistekakkonen.

Jo vuosien ajan Jagrin jatkaminen NHL:ssä on ollut tapetilla, kuten myös tänä kesänä. Ja kuten aina, on Jagrin ura jatkumassa myös tälläkin kertaa. NBC Sports nimittäin kertoo, että osapuolet olisivat jo aloittaneet jatkosopimusneuvottelut.

Panthers päätti jättää Jagrin suojaamatta Vegasin laajennusdraftiin, mutta ainakin tällä hetkellä vaikuttaisi todella epätodennäköiseltä, että Golden Knights nappaisi tshekkiläisen neuvotteluoikeudet itselleen.

Tämä johtuu pitkälti jo siitä, että Vegasin GM:nä toimiva George McPhee on ilmoittanut kokoonpanon koostuvan ennenkaikkea nuorista ja lupaavista pelaajista. Vaikka Jagr onkin kuinka lahjakas tahansa, tulee Vegas tuskin nappaamaan 45-vuotiasta riveihinsä.

Panthersin suojattujen pelaajien listan, kuten myös kaikkien muiden seurojen, löydät kätevästi TÄÄLTÄ.