© Kuva: Getty Images

Islanders uhraamassa ykköskierroksen varauksensa Vegasille? – Jättimäinen hinta tähtien suojaamisesta

New York Islandersin julkaisemalla suojattujen pelaajien listalla oli peräti viisi puolustajaa, mikä jätti useita joukkueen avainhyökkääjiä suojaamatta.

TSN:n toimittaja Frank Seravallin mukaan osa heistä on todellisuudessa suojassa. Hänen mukaansa Islandersilla ja Vegas Golden Knightsilla on nimittäin vaihtokauppa sovittuna, joka suojaa lisää joukkueen pelaajia.

Se, ketkä pelaajat ovat kyseessä, on vielä hieman auki: toiset pohjoisamerikkalaislähteet puhuvat kaksikosta Josh Bailey & Casey Cizikas, toiset kolmikosta Brock Nelson, Ryan Strome ja Calvin de Haan.

Sinällään jälkimmäinen vaihtoehto kuulostaa paljon todennäköisemmältä, sillä he ovat kaikki 23-26-vuotiaita, kun taas Bailey täyttää tänä vuonna 28 ja Cizikas on 26-vuotias.

Sen sijaan hinta ei ole auki. Islanders on nimittäin valmis maksamaan Golden Knightsille ykköskierroksen varausvuoronsa siitä, ettei se varaa pelaajia, jotka Islanders haluaa niin sanotusti lisätä suojattuihin pelaajiin.

The New York Postin mukaan jo pelkästään de Haanin jättäminen ulos suojattujen pelaajien listalta kielii siitä, että kauppa toden totta on tapahtumassa, sillä häntä pidetään selkeästi arvokkaampana kuin esimerkiksi suojattua Adam Pelechiä.

Islandersin suojattujen pelaajien listan, kuten myös kaikkien muiden seurojen, löydät kätevästi TÄÄLTÄ.