Washington Capitalsin suunnalta kantautuu jatkuvasti jotain todella mielenkiintoista, mitä tulee NHL:n siirtomarkkinoihin.

Kerroimme aiemmin seuran GM:nä toimivan Brian MacLellanin puheista kapteeni Alexander Ovechkinin mahdollisen kauppaamisen suhteen ja tällä kertaa vuorossa on joukkueen avainpuolustajiin jo vuosikaudet kuulunut Karl Alzner.

28-vuotiaan kanadalaispelaajan sopimus päättyy tänä kesänä ja palkkakaton kanssa hankaluuksissa oleva Capitals ei ole suurella todennäköisyydellä tarjoamassa jatkosopimusta.

Tämä selvisi, kun Washington Postin toimittaja Isabelle Khurshudyan kyseli MacLellanilta Capitalsin ensi kauden suunnitelmista puolustuksen suhteen. Capitals-pomo nosti esille Top 4 -osaston, johon kuuluivat Matt Niskanen, John Carlson, Nate Schmidt sekä Dmitry Orlov.

Sinällään asia ei tule täytenä yllätyksenä, sillä Alznerin lähdöstä saatiin jo jonkinasteisia viitteitä pudotuspelien jälkeen, kun hän tuohduksissaan puhui Capitalsin Stanley Cup -mahdollisuuksista tulevaisuuden osalta.

– Meillä oli aika hyvät mahdollisuudet, mutta valitettavasti se ikkuna on nyt kiinni, Alzner avautui NHL.com:lle.

MacLellanin mainitsemasta puolustajanelikosta myös Orlovin ja Schmidtin sopimukset ovat katkolla, kuten myös Carlsonin vuoden päästä. Kaikkein epävarmin tilanne onkin Orlovin kohdalla, sillä hänen on kerrottu olevan neuvotteluyhteydessä Moskovan CSKA:n kanssa.

Myös päävalmentaja Barry Trotzin asema Washingtonissa oli vaakalaudalla, mutta aiemmin tällä viikolla Capitalsin suunnalta kantautui tieto, jonka mukaan Trotz tulee jatkamaan tehtävässään.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.