Pudotuspeleissä pelaajat pelaavat yleensä kipeillä ja loukkaantuneilla paikoilla, sillä panoksena lähes jokainen ilta on tulos tai ulos.

Kun pudotuspelit tulevat kullakin joukkueella päätökseensä, on yleensä aika julkaista lista loukkaantuneista pelaajista. Näin teki myös Ottawa Senators, jonka lista hakee vertaistaan. Loukkaantuneena pelasi lopulta jopa 14 eri pelaajaa.

Listan kärjessä on luonnollisesti tähtipuolustaja Erik Karlsson, jonka jo tiedettiin pelaavan pelinsä kahden hiusmurtuman kanssa, jotka olivat hänen kantapäässään. TSN:n mukaan seuran GM Pierre Dorion on nyt kertonut, että Karlssonilla oli myös lihasvamma nilkassaan.

Seuran ykkösvahti Craig Anderson pelasi pudotuspeleissä myös vamman kanssa. Dorion kertoi, että Andersonin selkä oli ”kamalassa kunnossa”. Mark Borowicki ja Alex Burrows kärsivät sen sijaan nilkan revähdyksestä.

Muut loukkaantuneet pelaajat olivat Cody Ceci (useita murtumia sormissa), Zack Smith (vatsavamma), Dion Phaneuf (ranne), Viktor Stålberg (vatsavamma), Chris Neil (revähtänyt käsi), Tom Pyatt (nilkka), Derick Brassard (olkapää), Fredrik Claesson (selkä), Marc Methot (sormi), Mark Stone (jalka), Ryan Dzingel (ranne), Clarke McArthur (niska).

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.