Minnesota Wildin kausi päättyi varsin kehnosti, kun se hävisi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella St. Louis Bluesille.

Vaikka Wildin kausi päättyikin surkeasti, seuralta voi odottaa paljon tulevaisuudessa. Siitä pitävät huolen Wildin useat huippulupaukset, joista yksi on lupaava venäläishyökkääjä Kirill Kaprizov.

Kaprizov väläytteli osaamistaan erityisesti nuorten MM-kisoissa, joissa hän iski 12 (9+3) tehopistettä. KHL:ssä Kaprizov edusti viime kaudella Ufaa, jonka paidassa hän iski mukavat tehot, 20+22=42.

Sosiaalisessa mediassa on kiertänyt viime aikoina huhu, jonka mukaan Kaprizov olisi tekemässä monivuotista sopimusta CSKA Moskovan kanssa. Kaprizov kaupattiin joukkueeseen toukokuun alussa.

Wildin GM Chuck Fletcher ampui kuitenkin huhun alas ja totesi, että seuran odotuksena on, että Kaprizov liittyy joukkueen mukaan kaudeksi 2018-2019.

– Olemme olleet yhteydessä hänen agenttinsa kanssa viimeiset kaksi viikkoa, emmekä ole saaneet sellaista tietoa, mitä sinä kerrot minulle. Siellä oli jotain huhuja muutama viikko sitten, mutta hänen agenttinsa ampui ne alas ja sanoi, että ne eivät ole totta, Fletcher vastasi kysymykseen huhuista Star Tribunelle.

– Olemme siinä uskossa, että hänellä on vuosi jäljellä sopimusta. Hän menee pelaamaan CSKA Moskovan riveihin, ja sen jälkeen hän on kiinnostunut pelaamaan Wildissa kaudella 2018-2019. Uskon, että hän tulee olemaan valmis astumaan esiin ja hän tulee olemaan loistava pelaaja meille tuleviksi vuosiksi.

 

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.