Edmonton Oilersin kevät on ollut tähän mennessä loistelias, vaikkakin myös ongelmia on ilmennyt. Sekä San Jose Sharksia että Anaheim Ducksia vastaan on tullut nyt kaksi rumaa tappiota.

Sharks-sarjassa Oilers onnistui kääntämään tämän voimavaraksi voittaen sarjan kaksi viimeistä ottelua ja etenemään jatkoon voitoin 4-2. Ducksia vastaan kaikki on vielä auki, sillä se johti sarjaa 2-0, mutta eilisen 6-3-tappion myötä sarja on nyt tilanteessa 2-1.

Yksi Oilersin ongelmatapauksista on ollut hyökkääjä Jordan Eberle, jolta koko joukkue odottaakin enemmän – etenkin valmennus

– Ei tarpeeksi, päävalmentaja Todd McLellan kertoi suorin sanoin ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa The Scoren mukaan.

”Saatava jotakin aikaiseksi ylivoimalla”

McLellan kuitenkin tiedostaa, että meneillään olevat pudotuspelit ovat Eberlen ensimmäiset hänen NHL-urallaan. Se ei poista sitä faktaa, että parempia otteita on nähtävä.

– Tämä on uusi kokemus hänelle ja hän oppii matkalla. Tämä on loistava paikka suorittaa asioita taklaamalla ja karvaamalla, mutta sinun on myös saatava jotakin aikaiseksi ylivoimalla.

Kyseessä ei toki ole ainoastaan ja pelkästään Eberlen ongelma, sillä koko joukkueen on parannettava – etenkin viime yön kamppailusta.

– Hän ei ole ainoa, mutta hän kärsii tästä pahiten. Luulen, että vapaapäivä peleistä tulee auttamaan häntä, sillä se auttaa meitä kehittämään asioita harjoituksissa. Me odotamme hänen olevan parempi, mutta ennen kaikkea odotan koko joukkuen parantavan peliä.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.