Montrealissa haikaillaan edelleen PK Subbanin perään – baari nimettiin hänen mukaansa

© Kuva: Getty Images

Huhtikuun ajan talletus tuplana + 25€ riskitön veto!

Montreal Canadiens on jo kesälomalla, kun samaan aikaan joukkueen ex-puolustaja PK Subban taistelee Stanley Cupista pudotuspelien toisella kierroksella.

Montrealissa ei olla edelleenkään varmoja, että mitä viime kesänä oikein tapahtui. Tuolloin nimittäin NHL:n eliittipuolustajiin lukeutuva PK Subban kaupattiin Nashville Predatorsiin, vaihdossa Shea Weberiin.

Toki molemmat ovat aivan NHL:n parhaimmistoa omalla pelipaikallaan, mutta kaksi asiaa kallistaa puntaria Predatorsin suuntaan: ensinnäkin Subban on neljä vuotta Weberiä nuorempi ja toisekseen Weberin jättimäinen sopimus päättyy vasta vuonna 2026.

Monet paikalliset ihmiset Montrealissa haluaisivat jo unohtaa kyseisen vaihtokaupan, mutta kiekkohullussa kaupungissa se on käytännössä ottaen mahdotonta, etenkin, kun se on jakanut mielipiteet osittain kahtia.

Oman kannanottonsa asiaan on tehnyt Chez Serge -ravintolan omistaja, joka kertoo Yahoo! Sportsille antamassaan haastattelussa nimenneensä paikan Chez Subbaniksi.

– Tuo kyltti tulee olemaan siellä niin pitkään, kunnes PK juo baarissani kanssani Molson-olutta suoraan Stanley Cup -pokaalista, omistaja Paulo Branco paaluttaa.

Kun Subban kuuli asiasta NHL.com:n toimittaja Arpon Basulta, oli puolustaja todella otettu ja jopa häkeltynyt tilanteesta.

– Onhan tuo aika siistiä. Minun täytyy ehdottomasti pysähtyä sinne lounaalle, kun palaan takaisin (Montrealiin) kesäksi.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.

Huhtikuun ajan talletus tuplana + 25€ riskitön veto!