Näinkö siinä sitten taas käy? Washington Capitals nimittäin otti Pittsburgh Penguinsiltä viime yönä pahasti tukkaan, kun pingviinilauma marssi vakuuttavaan 6-2-voittoon.

Capitals oli jälleen kerran NHL:n runkosarjan paras joukkue, minkä lisäksi se eteni hankalan Toronto Maple Leafs -sarjan päätteeksi pudotuspelien toiselle kierrokselle.

Tällä kertaa vaikutti todella siltä, että Capitals olisi valmis vastaamaan Penguinsin tarjoamaan haasteeseen, sillä se on voittanut tähän mennessä jokaisen joukkueiden välisen pudotuspelisarjan.

Murskatappion jälkeen meno Capitalsin pukukopissa ei ollut ylimmillään. Toimittajat yrittivätkin udella Capitalsin puolustaja Matt Niskaselta mitä pukuhuoneessa oli ottelun jälkeen puhuttu, mutta vastaus uteluihin oli suora.

– Ei kuulu teille, Niskanen ärähti napakasti The Washington Postin mukaan.

Niskaselta myös kysyttiin sitä, miten heikon ottelun pelannut maalivahti Braden Holtby aikoo kerätä itsensä ja palata takaisin omalle tasolleen. Holtby otti selkänsä taakse kahden erän aikana kolme osumaa 14 laukauksesta, joten suoraan sanottuna paremminkin olisi voinut mennä.

Niskanen ei kuitenkaan lähtenyt avaamaan asiaa sen enempää, vaan tarjosi toimittajille toisen suoran vastauksensa.

– Hän on aikuinen ihminen.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.