Colorado Avalanchea kohti pyllistetään nyt jokaisesta mahdollisesta suunnasta, sillä meno ei suju kaukalossa, eikä myöskään sen ulkopuolella.

Denveriläisseuralle mennyt kausi oli karmaiseva. Joukkue sijoittui NHL:n runkosarjassa viimeiseksi, se jäi toiseksi viimeisestä sijoittuneesta Vancouver Canucksista 21 pisteen päähän ja kokonaisuudessaan joukkueelle kirjattiin 82 runkosarjaottelussa vain 48 sarjapistettä ja 22 voittoa.

Viimeksi yhtä luokaton, jollei vielä astetta luokattomampi, esitys oltiin nähty kaudella 1999-2000. Tuolloin Atlanta Thrashers kerrytti 82 runkosarjaottelussa tililleen ainoastaan 39 sarjapistettä, voittamalla vain 14 ottelua.

Tuolloin Thrashersilla sujui sentään edes kaukalon ulkopuolella, sillä vaikka se ei saanutkaan NHL:n vuoden 2000 varaustilaisuuteen ykkösvuoroa, pääsi se varaamaan kakkosena Dany Heatleyn.

Sen sijaan kauden 2016-17 Avalanchella homma ei toiminut näiltäkään osin. Seura nimittäin omasi suurimmat todennäköisyydet voittaa ykkösvarausvuoron ensi kesän NHL Draftiin, mutta mitäpä vielä – se vajosi neljänneksi ja vieläpä varausikäluokassa, jota ei pidetä kovinkaan kaksisena.

NHL Draft Lotteryn, siis arvonnan, jälkeen huomion keskipisteeksi nousi jälleen kerran Colorado Avalanchen Twitter-tili, aivan kuten aiemmin kuluvalla viikolla.

Pettymys olikin käsin kosketeltavissa, ja tilannetta oli selvästikin vaikea hyväksyä Coloradon suunnalla, kun Avalanchen someväki alkoi rummuttaa ulos twiittejään.

x - Colorado Avalanche

@Avalanche
18% chance...

Come on, #AvalancheOfLuck!

x - Colorado Avalanche

@Avalanche
No.

x - Colorado Avalanche

@Avalanche
NO!

x - Colorado Avalanche

@Avalanche
Well. That's that.

Luonnollisesti myös Avalanche-fanit surkuttelivat kohtaloaan, sillä koko viimeinen vuosi, alkaen Patrick Roy’n irtisanoutumisesta viime kesänä, on ollut pelkkää synkkyyttä koko denveriläisorganisaatiolle.

Juuri, kun luulit, etteivät asiat voisi mennä enää huonommaksi, Joseph Iannuccilli toteaa twiitissään.

Rowzee🇨🇦

@rowzee13

x - Colorado Avalanche

@Avalanche
Well. That's that.
Call 911

Soittakaa hätänumeroon, kuului Rowzeen kannanotto asiaan.

Stephanie

@movienerd913

x - Colorado Avalanche

@Avalanche
Well. That's that.
Figures, nothing but bad luck all year

Pelkkää huonoa epäonnea tänä vuonna, Stephanie puolestaan muistutti.