Minnesota Wildin ja St. Louis Bluesin välisessä ottelussa nähtiin pelottava tilanne, kun Wildin hyökkääjä Eric Staal ajautui pahannäköisesti pää edellä laitaan.

Staal jäi makaamaan jään pintaan, mutta pääsi onneksi tilanteen jälkeen omin avuin pukuhuoneeseen, josta hänet vietiin suoraan minnesotalaiseen sairaalaan jatkotoimenpiteitä varten.

CJ Fogler account may or may not be notable

@cjzero
Eric Staal went awkwardly headfirst into the boards

Wildin pelaajat olivat luonnollisesti huolissaan Staalista, mutta samalla helpottuneita, kun hän pääsi omin jaloin kaukalosta.

– Olen pahoillani hänen puolestaan. Hän on todellinen kilpailija, todellinen soturi, ja tiedän, että hänelle se, että ei voinut auttaa meitä voittamaan, oli raskasta. Toivottavasti hän kunnossa. Emme ole vielä puhuneet hänen kanssaan. Hän on taistelija ja uskon, että hän on kunnossa, Ryan Suter totesi Pioneer Pressille.

– Se on aina rankkaa. Me emme oikeastaan tiedä, mitä on meneillään. Olimme luonnollisesti helpottuneita, kun näimme hänen pääsevän ylös. Se oli vaarallinen tilanne, ja kun kaveri joutuu sivuun tuollaisen takia, olimme hetken pelokkaita ja masentuneita, mutta kuten sanoin, oli helpotus nähdä hänen pääsevän ylös ja itse pukuhuoneeseen, joukkueen kapteeni Mikko Koivu kertasi.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.