Montreal Canadiensin kausi päättyi pettymykseen, kun New York Rangers voitti kanadalaisseuran pudotuspelin avauskierroksella voitoin 4-2.

Canadiensin leirissä tappio otettiin vastaan epäuskoisena, sillä pelaajien mielestä he olivat Rangersia parempi joukkue. Kapteeni Max Pacioretty oli epäuskoisena putoamisesta, ja hänen mukaansa kukaan ei epäillyt, että kausi päättyisi jo tässä vaiheessa kevättä.

– Olen ollut joukkueissa, joissa sanotaan kaikki oikeat asiat ja loppujen lopuksi siellä on aina pieni epäilys siitä, että voimme tehdä sen. Tämä (putoaminen) tuntuu oudolta ja todella, todella pahalta, koska en epäillyt hetkeäkään, Pacioretty kertasi Greg Wyshynskin mukaan.

– Vaikka olimme vielä 10 minuuttia ennen loppua tappiolla, mielessäni ei ollut epäilystäkään, että kautemme loppuisi tänään. Ja se tekee tästä raskaampaa.

”Emme saaneet työtä tehdyksi”

Paciorettyn kanssa samoilla linjoilla oli Canadiens-hyökkääjä Brendan Gallagher, jonka mukaan näistä pudotuspeleistä muodostui heidän osaltaan vain oppimiskokemus.

– Kun pudotuspelit käynnistyivät, tunsin, että tämä oli paras mahdollisuutemme siitä saakka, kun olen ollut täällä. Pidän tästä joukkueesta niin paljon; pidän siitä, mitä olemme tuoneet ketjuillamme, Gallagher kertasi pettyneenä Sportsnetille.

– Emme vain saaneet työtä tehdyksi. Se on luonnollisesti ikävää, mutta voit käyttää tätä siinä, mitä se on – oppimiskokemuksena. Ja toivottavasti saamme vielä uuden mahdollisuuden.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.