Nashville Predators ei ole vielä järjestänyt jymypaukkua, mutta se on tarjoillut NHL-faneille todellisen yllätyksen. Se nimittäin johtaa Chicago Blackhawksia vastaan pelattavaa ottelusarjaa otteluvoitoin 2-0.

Vakuuttava ensimmäinen ottelu sai jatko viime yönä ja vähän enemmän: Predators nimittäin murjoi Blackhawksin maanrakoon lukemin 5-0.

Yksi voiton takuumiehistä oli suomalaisvahti Pekka Rinne, joka pelasi jo kevään toisen nollapelinsä – kahdesta mahdollisesta ottelusta. Rinne oli sitä mieltä, että suurin kiitos tästä menee – etenkin toisen ottelun osalta – joukkuekavereille.

– Tiesimme, että voimme pelata paremmin kuin ensimmäisessä ottelussa ja kaverit tekivätkin tänään loistavaa työtä. Suorittamisemme oli korkealla tasolla, ja jälleen kerran omassa päässä olimme todella vahvoja, Rinne kertoi seuran verkkosivuilla.

– Olen sanonut tämän ennenkin, mutta puolustamme koko joukkueena todella hyvin. He pelaavat kaverit pois maalin edestä pois ja antavat minun nähdä kiekon. Tänään ei tullut luultavasti yhtäkään laukausta, jota en olisi nähnyt. Kaverit ovat tehneet loistavaa työtä edessäni ja henkilökohtaisella tasolla tunnen itseni todella hyväksi.