Lähes neljä vuosikymmentä Detroit Red Wingsin kotihallina toimineella Joe Louis Arenalla nähdään tänä viikonloppuna viimeistä kertaa NHL-kiekkoa.

Kuluvan kauden jälkeen Red Wings nimittäin siirtyy täysin uudelle areenalle, joka kantaa nimeä Little Caesars Arena. Mikäli siis ihmiset haluavat vielä todistaa punasiipien vanhan areenan ”hohdon”, on tämä viikonloppu viimeinen mahdollisuus siihen.

Valitettavasti kaikille se ei ole kuitenkaan taloudellisesti mahdollista. Red Wings on nimittäin päättänyt vetää viimeisetkin dollarit irti vanhasta kotiareenastaan ja sen myötä liput kauden kahteen viimeiseen otteluun ovat kalliimpia kuin pudotuspeleissä.

Red Wings tulee pelaamaan kuluvan kauden osalta toiseksi viimeisen ottelunsa ensi yönä Montreal Canadiensia vastaan ja sitä seuraavana yönä vieraaksi Joe Louis Arenalle saapuu viimeisen ottelun merkeissä New Jersey Devils.

Devils-otteluun lippujen keskiarvohinta on käsittämättömät 420 dollaria. Näin vertailun vuoksi Läntisen konferenssin finaaleissa, siis pudotuspeleissä, lippujen hinnat ovat keskimäärin 190 dollaria ja Itäisessä konferenssissa puolestaan 280 dollaria.

Mikäli siis Joe Louis Arenalla haluaa nähdä viimeisen kerran NHL-kiekkoa, joutuu kukkaronnyörejä repimään melkoisesti.

Asiasta kertoi CBS Sports.