Anaheim Ducksin puolustaja Cam Fowler joutuu huilaamaan kaukaloista ainakin jonkin aikaa, sillä hän loukkasi viime yönä polvensa.

Valitettavasti polvi ei kuitenkaan loukkaantunut normaalissa pelitilanteessa, vaan Calgary Flames -puolustaja Mark Giordanon ansiosta. Hän nimittäin tarjoili Fowlerille omaa polveaan, minkä vuoksi Fowler joutui poistumaan kaukalosta pukuhuoneen puolelle.

DucksNPucks 🦆🏒

@DucksNPucks
ICYMI: Giordano hit on Fowler

Uskomatonta, mutta totta, ei Giordano saanut tilanteesta rangaistusta. Toki on mahdollista, että tilanne on livahtanut täysin ottelun tuomareilta ohi, joten ei hätää; kurinpito pitää huolen Flames-puolustajan rangaistuksesta.

Mutta mitä vielä. NHL:n puhemies varmisti Pro Hockey Talkin Mike Halfordille, että Giordanoa ei tulla edes kuulemaan tilanteesta pelikieltoa ajatellen. Ja tästä päätöksestä voidaan olla montaa mieltä.

Fowlerin menetys sairastuvan puolelle on Ducksin kannalta valtaisa isku, sillä hän on ollut tällä kaudella joukkueen tehokkain puolustaja. Takana on nyt 80 ottelua, joissa hän on tehnyt 11 maalia ja yhteensä 39 tehopistettä.

Lisäksi hän on Ducksin eniten pelaava pelaaja, sillä mies on tahkonnut keskiarvolta 24:50 minuuttia ottelua kohden. Seuraavaksi eniten peliaikaa on saanut puolustaja Hampus Lindholm (22:27).