Kun lennät Suomen maalta toisaalle ja päätät hankkia määränpäässä liput johonkin urheilutapahtumaan, on hyvin todennäköistä, että saat tänne päästyäsi viedä olutta katsomoon. Kyllä, uskomatonta mutta totta.

Tässä on myös omat negatiiviset puolensa, kuten eräs Ottawa Senatorsin ja Detroit Red Wingsin välistä ottelua tiistaina seuraamaan päässyt mies sai huomata. Mies nimeltä Ryan kirjoittikin asiasta lopulta paikalliselle uutistoimistolle, Ottawa Citizenille.

”Kaverini Mike ja minä olimme eilen katsomassa alkulämpöjä pleksin vieressä Red Wingsin kenttäpäädyssä. Hän oli laskenut oluensa laidan päälle siksi aikaa, kun otimme kuvia. Hank (Henrik Zetterberg) teki venyttäviä, nousi ylös ja paiskasi itsensä muutaman kerran laitaa vasten.

Kun näin tapahtui, Miken olut läikähti lattialle. Me hakkasimme tämän jälkeen pleksiä, jotta hän näkisi mitä tapahtui ja Zetterberg alkoi nauramaan! Muutamaa minuuttia myöhemmin hän meni vaihtoaitioon, nappasi yhden uusista mailoistaan, kirjoitti siihen nimmarinsa ja viestin, että ”sori, olen sinulle yhden velkaa”. Hän luisteli meidän luokse ja antoi mailan meille. Kuinka tyylikäs temppu tämä olikaan! Uskomatonta!”

Detroit Red Wings

@DetroitRedWings
That Henrik Zetterberg... what a guy! Z spills fan's beer in Ottawa, pays him back... (Via/@OttawaCitizen): redwn.gs/2nEuqI6