NHL:n komissaarina toimiva Gary Bettman vaikuttaa olevan täysin kyllästynyt pitkään jatkuneeseen keskusteluun NHL:n osallistumisesta tuleviin talviolympialaisiin.

NHL nimittäin äskettäin päätti, että se aio päästää pelaajiaan mukaan olympiaturnaukseen, joka järjestetään tulevan vuonna Etelä-Koreassa. Moni ei ole kuitenkaan ostanut NHL:n kieltävää päätöstä, mikä on saanut Bettmanin kyllästymään koko asiaan.

– NHL-joukkueet eivät ole halunneet olympialaisiin ja olemme sanoneet tässä jo kuukausien, ellemme vuosien ajan. Ainoa mitä olemme tehneet, on se, että olemme varmistaneet asian, Bettman kertoi Sportsnetin mukaan.

Bettmanin mukaan suurin syy kieltäytymiseen on se, että NHL ei halua kolmen viikon mittaista olympiataukoa keskelle kautta.

– Ihmiset puhuvat mielenkiinnostamme kansainvälisiä otteluita kohtaan ja tottakai olemme tästä kiinnostuneita. Mutta kolme viikkoa joka neljäs vuosi ei aja asiaa. Tulemme kuitenkin pelaamaan pelejä Ruotsissa ja Kiinassa. Meillä on paljon mahdollisuuksia kasvattaa lajia kansainvälisesti, eikä se ole vaihtoehto, että keskeytämme pelit kokonaan päästäksemme olympialaisiin.