Columbus Blue Jacketsin lennolla Raleighista Illinois’hin koettiin draamaa, kun lentokoneessa kuulutettiin olevan hätätilanne.

”Hätätilanne, mutta ei hätätilanne”, kantautuivat sanat lennolla, kun joukkue oli siirtymässä Carolina Hurricanesia vastaan pelatun ottelun jälkeen Chicagoon, jossa se kohtasi perjantaina Blackhawksin.

Lentokoneesta oli pettänyt generaattori, ja kun matkan varrella oli meneillään melkoinen myrsky, päätettiin lentokone kääntää 30 minuutin lentämisen jälkeen takaisin kohti aloituspistettään.

Tilanteen jälkeen Blue Jacketsin urheilutoimenjohtaja John Davidson vakuutteli, että yksikään seuran pelaajista, valmentajista tai henkilökunnista ei ajautunut paniikkiin kuulutuksen ja tilanteen myötä. Mitä ilmeisimmin hän ei ollut kuitenkaan jutellut lentopelosta kärsivän päävalmentaja John Tortorellan kanssa.

– Se oli todella hermoja raastavaa. Kun kuulet kuulutuksen ”Meillä on hätätilanne, mutta kaikki on OK”, niin miten tulkitset sen? Siinä kohtaa minä ainakin kastelin housuni, Tortorella paaluttaa The Columbus Dispatchin haastattelussa.

Myös bussipuoli ”reistaili”

Lentokoneen kääntyminen takaisin Raleighiin hankaloitti Blue Jacketsin suunnitelmia tulevan Blackhawks-ottelun jälkeen, sillä joukkue joutui jäädä paikalliseen hotelliin yhdeksi ylimääräiseksi yöksi.

Sinällään se ei vielä tuottanut kuitenkaan ongelmia, sillä joukkue sai seuraavaksi päiväksi riittävän aikaisen lennon, mutta siinä kohtaa, kun joukkue oli saapunut Chicagoon ja lentokentältä lähtenyt kuljetus jumittui keskelle ruuhkaa, homma alkoi kääntyä haastavaksi.

Tiedä sitten oliko tällä minkälainen vaikutus joukkueen tekemiseen, mutta sinitakit hävisi ottelun Blackhawksille numeroin 1-3, mikä oli ikävää jatkoa Carolinassa koetulle 1-2-jatkoaikatappiolle.