NHL järjestää kesällä laajennusvarauksen, jossa Vegas Golden Knights saa varata itselleen pelaajia. Jokainen joukkue saa suojata pelaajiaan tietyin ehdoin, ja toiset joukkueet ovat varauksen kanssa enemmän ongelmissa.

Alun perin NHL julisti, että suojattavien pelaajien lista pidetään täysin salassa, jolloin yleisö ei tiedä, kenet mikäkin joukkue on suojannut. Tämä herätti valtavasti vastusta, sillä monet pitivät sitä täysin typeränä. Tällöin yleisöltä vietäisiin jännitys ja seuraamisen ilo, koska heidän täytyisi arvata, kenet mikäkin joukkue on suojannut.

”On parasta, kun julkaisemme listan”

Useiden keskustelujen jälkeen NHL kuitenkin päätti, että suojattavien pelaajien lista paljastetaan kaikille, jolloin ainakin yleisön kannalta mielenkiinto laajennusvarauksessa säilyy.

– Useiden keskustelujen ja toimitusjohtajien tapaamisten jälkeen uskomme, että on parasta, kun julkaisemme listan kaikille. Yksi ohjeistamme tämän prosessi alussa on ollut läpinäkyvyys, ja listan pitäminen poissa julkisuudesta ei olisi tukenut tuota tehtävää, varakomissaari Bill Daly totesi NHL.comille.

– Uskomme myös, että vaikka toimitusjohtajat pitävät tapahtuman yksityisyyttä arvossaan, en tunne, että kukaan esittäisi erityisen vahvoja mielipiteitä asian suhteen. Loppujen lopuksi me johdimme sitä (listan julkistamista) NHLPA:n johdolla ja siitä tuli todella helppo päätös.