Kantaako vire pudotuspeleihin saakka? – Carolina Hurricanes teki jahdin aikana seurahistoriaa

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesin matka pudotuspeleihin oli vielä hetki sitten 11 pistettä, mutta tämä on kaventunut jo neljään. Kaiken lisäksi se on pelannut yhden ottelun vähemmän, kuin viivan päällä majaileva Boston Bruins.

Hurricanes nappasi jälleen viime yönä elintärkeän jatkoaikavoiton kivenkovasta Columbus Blue Jacketsista. Se tarvitsi tämän pitäessään pudotuspeliunelmansa yllä, sillä kisassa mukana olevat Bruins ja Tampa Bay Lightning voittivat myös omat kamppailunsa.

Hurricanesin tilanne vielä hetki sitten oli se, että Raleigh’ssa odoteltiin jo käytännössä kesäloman alkua. Pelaajat olivat kuitenkin eri mieltä, ja nyt seuran nykyvire on jo historiallisen kova.

Hurricanes ei nimittäin koskaan ole kerännyt vähintään pistettä viimeisestä 13 ottelusta. Nyt kuitenkin kävi näin, sillä se on napannut näistä yhdeksän varsinaisen peliajan voittoa, minkä lisäksi neljästi kamppailussa on menty yliajalle.

Juuri kyseisen putken ansiosta Hurricanes on noussut takaisin mukaan pudotuspelitaistoon.