”Erottava tekijä” – tähtipelaajan mielestä Sebastian Ahon erottaa muista etenkin yksi asia

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesin ratkaisupelaajien joukkoon noussut Sebastian Aho on eittämättä ollut yksi seuran tärkeimmistä pelaajista sen 13 ottelun mittaisen pisteputken aikana.

Asiat ovat paljolti kiinni juuri suomalaisen tekemisestä, vaikkakaan ei pelkästään. Esimerkiksi hyökkääjä Jeff Skinner on ollut pisteputken aikana Hurricanesin kuumin pelaaja, mutta hän jakaa kunniaa tasapuolisesti myös suomalaisen suuntaan.

– Hän on mielestäni todella fiksu. Yksi fiksuimmista pelaajista, mitä olen koskaan hänen ikäisiltään nähnyt. Hänellä on valtava määrä peliälyä ja hän tekee paljon asioita vaistonvaraisesti, Skinner kehui Ahoa Techinicianin mukaan.

– Tottakai hän on todella taitava ja hän pystyy luistelemaan erinomaisesti, mutta erottava tekijä tässä kaikessa on se, että hän on niin fiksu pelaaja. On mukava nähdä se, että hänestä tulee ajan kanssa yhä vain parempi pelaaja.

Hurricanes on viime yön voittonsa myötä neljä pistettä viivan yläpuolella olevaa Boston Bruinsia perässä. Hurricanes on toki pelannut yhden ottelun bostonilaisseuraa vähemmän, joten tämän suhteen sen mahdollisuudet pudotuspeleihin ovat aavistuksen verran paremmat.