Viime päivinä yhä useampi NHL-pelaaja on ottanut tavalla tai toisella osaa keskusteluun olympialaisista ja siitä, että pitäisikö NHL-pelaajien saada pelata vuoden 2018 olympiaturnauksessa.

Asioiden esitystapoja löytyy monia, oli sitten aihe mikä tahansa.

Vuoden 2018 olympialaisista puhuttaessa Alexander Ovechkin on kaikessa yksinkertaisuudessaan vain ilmoittanut lähtevänsä, Jakub Voracek on avautunut rajuin sanakääntein, kritisoiden NHL:ää, ja sitten löytyy suomalainen tapa, a’la Mikael Granlund.

25-vuotias Minnesota Wildin hyökkääjä ei siis lähtenyt tuomitsemaan ketään, mutta ilmoitti sen, että miten tärkeä asia olympialaiset ovat hänelle ja miten kovasti hän haluaisi olla mukana.

– En itse asiassa oikein tiedä, että mikä tilanne olympialaisten suhteen on, Granlund paljastaa ESPN:lle.

– Sen kuitenkin tiedän, että vuonna 2014, pelatessani Sotshissa, se oli yksi upeimmista turnauksista, jossa olen ollut. Kun pääset pelaajana ja urheilijana osallistumaan olympialaisiin, minulle se on kunnia-asia. En tiedä, miten tässä tulee käymään, mutta rakastan sitä ilmapiiriä siellä, joten toivottavasti voimme pelata olympialaisissa.

Granlund oli osana Suomen vuoden 2014 epäonnista olympiajoukkuetta, joka joutui törmäämään loukkaantumiseen toisensa perään. Kaikesta huolimatta kaikki päätyi kuitenkin onnellisesti, sillä Suomi voitti turnauksessa olympiapronssia.

Samalla se varmasti jätti jotain myös hampaankoloon, sillä finaalipaikka oli niin lähellä. Ei ole siis ihme, että jo pelkästään siitä syystä veri vetäisi Etelä-Koreaan ja kovasti.