Arizona Coyotes on jälleen puheenaiheena, mutta kuten normaalisti, ei millään tavalla positiivisesti.

Pudotuspelipaikka on karannut käsien ulottumattomiin jo kuukausia sitten, minkä lisäksi seura kärsii yhä vuosien jälkeen tutusta ongelmasta: mistä uusi kotihalli?

Nimittäin nyt jo myös NHL on sitä mieltä, että joukkueen jatkaminen Glendalen kaupungissa on kaikessa yksinkertaisuudessaan mahdoton ajatus.

Tämä onkin herättänyt seuran keulakuvan ja legendan, Shane Doanin, avautumaan joukkueen jatkuvista ongelmista Arizonan osavaltiossa.

– En rehellisesti edes tiedä mitä faneillemme pitäisi sanoa, koska teemme sen välillä heille hyvin vaikeaksi. Arvostamme todella niitä, jotka ovat pysyneet faneinamme kaikkien vaikeuksien läpi, Doan kertoi azcentralille.

– Asiat eivät kuitenkaan aina riipu siitä, mitä me teemme tai jätämme tekemättä, vaan mitä kaikkea meille on tapahtunut. Joukkueen fanina se on varmasti todella raskasta. Haluan huolehtia joukkueesta ja ottaa vastuuta, mutta jatkuva asioiden pahoittelu on turhauttavaa.

Ylhäällä olevien kommenttien myötä onkin pakko myöntää, että Doan ei ole turhaan toiminut Coyotesin kapteenina vuodesta 2003 lähtien.