Vancouver Canucks on tehnyt rajun linjauksen ja pyytänyt sen pelaajia toimittamaan seuran johdolle listan niistä joukkueista, joihin pelaajat olisivat valmiita siirtymään.

Kyseiset pelaajat ovat siis niitä, joiden sopimuksessa on siirron estävä pykälä. Usein näissä tapauksissa pykälä on kuitenkin muokattu, joten seura saa kaupata pelaajan niihin seuroihin, joihin kyseinen pelaaja olisi valmis siirtymään.

Uusien tietojen mukaan Canucks ei poissulje edes sitä vaihtoehtoa, että se kauppaisi pitkäaikaiset keulakuvansa, Daniel ja Henrik Sedinin, toisaalle. Asiasta kertoi seuran GM:nä toimiva Jim Benning.

– Olemme tehneet kovasti töitä koko viikon ajan. Olemme pyytäneet pelaajiltamme, joilla on osittainen kauppaamisen estävä pykälä, listaa joukkueista, joihin he olisivat valmiita siirtymään, Benning kertoi TSN:lle.

– Emme kuitenkaan liikuta näitä pelaajia, ellemme saa hyvää vastinetta takaisin. Katsastamme kuitenkin jatkuvasti eri vaihtoehtoja, jotta voisimme parantaa kokoonpanoamme.

Canucks aloitti kautensa umpisurkeasti ja se majailee tällä hetkellä Tyynenmeren divisioonan toiseksi viimeisenä. Pudotuspeleihin seuralla on matkaa yhdeksän pistettä, joten voidaan pitää melkoisen varmana, että se ei lähde vahvistamaan kokoonpanoaan etenkään tulevaksi kevääksi, vaan ennemminkin pitkällä tähtäimellä.

NHL-ystävän sivu: Huhut, puheenaiheet & kaikki siirrot TÄÄLTÄ.