Monet huippu-urheilijat tunnetaan varsin taikauskoisina, eivätkä jääkiekkoilijat ole tässä suhteessa millään tapaa poikkeuksia.

Tästä saatiin oiva lokakuussa, Winnipeg Jetsin ja Dallas Starsin välistä ottelua edeltäneissä lämmittelyissä. Jetsin Mark Scheifele ja Starsin Tyler Seguin ovat nimittäin erittäin taikauskoisia kavereita ja he molemmat haluavat poistua lämmittelyjen jälkeen kaukalosta viimeisenä pelaajana.

Se aiheuttikin pienimuotoisen kaksinkamppailun, jossa Seguin, joka oli omalla ”vaihtoluukullaan”, haastoi Jetsin vaihtoluukulla olleen Scheifelen KSP:hen, eli Kivi, Sakset ja Paperi -mittelöön.

Scheifele vei kaksintaiston ja näin ollen hän sai poistua kaukalosta viimeisenä pelaajana, Seguinin marssiessa pois kaukalosta.

Tällä kertaa Seguin ei kuitenkaan jättänyt mitään sattuman varaan. Hän nimittäin huijasi Scheifelea näyttäen siltä, että poistuu suosiolla ensimmäisenä pois, mutta ei todellisuudessa tehnyt näin.

Annetaan videon puhua puolestaan.

Liekö sitten Seguin vihastuttanut onnettaren tempullaan vai mitä, mutta ei se ainakaan toiminut.

Edellisellä kerralla, kun Scheifele voitti rehellisin keinoin, Jets myös voitti, mutta Seguinin huijaustaktiikka sen sijaan ei toiminut. Jets nimittäin kuittasi ottelusta pisteet numeroin 5-2, kiitos Patrik Laineen hattutempun.