Winnipeg Jetsin Patrik Laine pelaa sanoinkuvaamatonta tulokaskautta, sillä nuorukainen iski viime yönä NHL-uransa kolmannen hattutempun uransa 51. ottelunsa. Maaleja nuorukaisella on nyt kasassa 26, joiden myötä hän on NHL:n maalipörssin jaetulla viidennellä sijalla.

Jets hävisi edellisen kamppailunsa Tampa Bay Lightningia vastaan lukemin 4-1, minkä jälkeen joukkue päätti kokoontua samaan tilaan. Neljän ottelun tappioputki meni sitten viime yönä poikki, kun se voitti Dallas Starsin lukemin 5-2.

– Meillä oli vakava kokous joukkueen kanssa Tampa-ottelun jälkeen, ja päätimme yhdessä tehdä kovaa ja yksinkertaista työtä. Onnistuimme tässä melkoisen hyvin tänään, Laine kertasi Jetsin verkkosivuille.

Hän nousi osumillaan myös NHL:n tulokaspörssissä maalin päähän Auston Matthewsista, joka niin ikään pelaa loisteliasta tulokaskautta. Hänellä on tällä hetkellä kasassa tehot 27+19, kun taasen Laineen vastaavat ovat 26+21. Suomalainen on pelannut neljä ottelua vähemmän, kuin Matthews.

– On aina mukavaa tehdä maaleja. Tämä oli todella suuri ottelu minulle, ketjukavereilleni ja koko joukkueelle. Viimeiset neljä ottelua eivät ole olleet niin hyviä, joten oli mukava pelata tällainen peli.