Carolina Hurricanes kärsi eilen illalla ilkeän tappion Dallas Starsia vastaan, sillä texasilaisporukka oli parempi selvin lukemin, 5-2.

Kamppailussa nähtiin muutamakin suomalaisonnistuminen, sillä Starsin Esa Lindell ja Hurricanesin Sebastian Aho keräsivät tililleen maalin mieheen. Ahon osuma oli etenkin laiha lohtu, sillä kiivaasti pudotuspelitaistossa mukana olevalla Hurricanesilla ei ole juurikaan varaa pistemenetyksiin.

Hurricanesin onneksi joukkueen ykkösvitja on pelannut jo pidempään erinomaista jääkiekkoa. Ketjussa pelaavat Aho, Jordan Staal sekä Elias Lindholm. Myös Aho myönsi, että trion peli on sujunut, mutta perinteikkäästi suomalaiseen tapaan.

– Olemme pelanneet melko hyvin. He vain löytävät minut ja minä yritän laukoa ja tehdä maaleja, Aho kertoi nöyränä Hurricanesin verkkosivujen mukaan.

Hurricanesilla on nyt edessään lepoviikko, sillä joukkue pelaa seuraavan kerran vasta tulevana perjantaina. Nyt onkin aika ottaa hetki helppoa ja palata kaukaloon tuoreilla jaloilla ja levänneellä mielellä.

– Meidän pitää nyt levätä ja saada mielemme pois jääkiekosta. Meidän pitää myös saada voittoja näistä kotipeleistä. Jokainen ottelu on tällä hetkellä tärkeä.