Usein kuuluisat pelaajat tuovat esille sen, mitä joukkuetta he kannattavat oman lajinsa ulkopuolelta. Muun muassa NBA-tähti LeBron James on näyttävästi kannattanut baseball-seura New York Yankeesia, vaikka edustaa NBA-tasolla Cleveland Cavaliersia.

Jääkiekko ei tee tästä poikkeusta, sillä useat muun lajin edustajat istuvat oman kotikaupunkinsa jääkiekkojoukkueen otteluissa sekä kannattavat heitä muun muassa sosiaalisessa mediassa.

Vegas Golden Knights liittyy NHL-kartalle tulevaksi kaudeksi, ja muun muassa sen kausikortit ovat käyneet loistavasti kaupaksi. Seuran logo paljastettiin viime vuoden lopulla, mutta se on kohdannut yllättäviä vaikeuksia Yhdysvaltain Patentti- ja Rekisterihallituksen suunnalta.

Tästä huolimatta seuran fanituotteita on voinut ostaa jo jonkin aikaa, ja näin on tehnyt myös baseballia MLB-sarjassa pelaava Bryce Harper, joka edustaa Washington Nationalsia.

Hän julkaisi lauantaina Twitterissä kuvan, jossa hän poseeraa Golden Knightsin fanipaita päällä.

x-Vegas Golden Knights

@GoldenKnights
No more hints. We're glad to be spending our afternoon with Vegas local and Golden Knights fan @Bharper3407! #BoldInGold

Sinällään tilanteessa ei ole suurta dramatiikkaa, sillä Harper on kotoisin juuri Las Vegasista. Washington Capitals ei ollut kuitenkaan tähän täysin tyytyväinen, sillä se kommentoi omalla Twitter-tilillään Golden Knightsin kuvaa tylysti yhdellä hymiöllä, tosin varmasti pilke silmäkulmassa.

Kuva ei selvästikään ollut seuran mieleen, sillä totta kai Washingtonissa pelaavan pelaajan olisi luonnollista kannustaa kaikkia kaupungin urheiluseuroja.

x - Washington Capitals

@Capitals

x-Vegas Golden Knights

@GoldenKnights
No more hints. We're glad to be spending our afternoon with Vegas local and Golden Knights fan @Bharper3407! #BoldInGold
😐