Brad Marchand on pelaaja, joka herättää vahvoja tunteita ympäri NHL:ää ja monen NHL-joukkueen kannattajan keskuudessa.

Marchand on tällä kaudella ollut monessa mukana, sillä samalla, kun hän on iskenyt 49 (21+28) tehopistettä, hän on päässyt vierailemaan myös NHL:n kurinpidon puhuttelussa.

Juuri ennen tähdistöotteluviikonloppua Marchand pääsi vierailemaan NHL:n kurinpidon puheilla vaarallisesta kampituksestaan, jossa uhrina oli Niklas Kronwall. Marchand selvisi tempustaan 10 000 dollarin sakolla. Myöhemmin samana päivänä hän iski vielä kaksi maalia Pittsburgh Penguinsin verkkoon.

Marchandin mukaan kaikki muistavat vain hänen pahat temppunsa, ja hienot suoritukset jäävät taka-alalle.

– Se on kuin Jekyl ja Hyde -efekti, luulisin. Sinä voit pelata hyvin 81 ottelua vuodessa, mutta sen yhden ottelun tapahtumat ovat ne, jotka kaikki muistavat, Marchand totesi tähdistöottelun lehdistötilaisuudessa.

”Haluan vain pelata omaa peliäni”

Marchandilta kysyttiin, onko hän muuttamassa peliään toiseen suuntaan. Boston Bruinsin hyökkääjällä oli tähän kuitenkin ytimekäs vastaus.

– En voi muuttua sitä, kuinka ihmiset näkevät minut tai sitä, mitä he ajattelevat minusta. En ole kiinnostunut siitä. Haluan vain pelata omaa peliäni. Uskon, että minusta ei koskaan pidetä. Mutta se on okei, Marchand kertasi NBC Sportsin mukaan.