Arizona Coyotesin kausi on ollut varsin murheellinen, sillä seura majailee tällä hetkellä NHL:n toiseksi viimeisenä. Vaikka joukkue on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa, sen mahdollisuudet pudotuspeleihin ovat lähes olemattomat.

NHL:n tähdistöotteluun valittu maalivahti Mike Smith on ollut Coyotesin tärkeimpiä pelaajia tämän kauden osalta. Hän on torjunut useassa ottelussa hurjan määrän laukauksia ja ilman Smithin panosta joukkueella olisi todennäköisesti vieläkin vähemmän pisteitä.

Perhe mukana matkassa

Los Angelesiin matkaavan Smithin matkaa on seurattu NHL.comin kautta, ja Smith itse odottaakin jo kovasti, että pääsee osallistumaan tapahtumaan.

– Se on todella erityistä. Tämä on todella mukava mahdollisuus ja olen ylpeä, että saan edustaa Coyotesia. Toivottavasti siitä tulee hauska viikonloppu ja otamme voiton Tyynenmeren divisioonalle, Smith totesi NHL.comin verkkosivuilla.

Smith matkusti Los Angelesiin yhdessä perheensä, vanhempiensa ja ystäviensä kanssa, kaikki Coyotesin kustantamalla yksityiskoneella.

– Aina, kun perheesi saa olla mukana, se on erityistä. Tämä on ensimmäinen kertani tähdistöottelussa ja se otti aikansa, että pääsin tänne. On mukava jakaa tämä perheeni kanssa, Smith kertasi.

Nähdäänkö Smithin toimesta jälleen maali?

Smith valittiin tapahtumassa taitokilpailun viestiosioon, mutta häntä voidaan käyttää myös uudessa kilpailussa, jossa pelaajat laukovat kiekkoja neljältä eri viivalta. Maalivahdin tekemästä maalista saa kilpailussa 20 pistettä.

Mailapeli Smithillä on toden totta hallussa, ja siitä esimerkkinä voi pitää hänen tekemää maaliaan lokakuussa 2013, Detroit Red Wingsiä vastaan.

Maalin voit katsoa muistin virkistämiseksi alla olevalta videolta, kohdasta 1:04 alkaen.