Calgary Flames on tällä hetkellä tiukasti mukana pudotuspelitaistossa, sillä se majailee Läntisen konferenssin toisella villi kortti -paikalla.

Virheisiin sillä ei toisaalta ole varaa, sillä viivan alapuolella olevat Los Angeles Kings ja Vancouver Canucks ovat vain pisteen päässä, vaikka he ovatkin pelanneet kolme ottelua vähemmän, kuin Flames.

Tämä onkin nostanut calgarylaisseurassa paineet koviksi. Se on heijastunut eritoten päävalmentajana toimivaan Glen Gulutzaniin, joka on antanut pelaajilleen täyslaidallisen viimeisen kolmen päivän aikana.

Aivan ensimmäisenä tämä nähtiin 21. päivä pelatussa Albertan taistossa, jossa Flames kohtasi verivihollisensa, Edmonton Oilersin. Flames hävisi kamppailun lukemin 7-3, joten Gulutzanin palaute oli omalla tavallaan ansaittua.

Voit lukea Gulutzanin kommentit ottelusta tämän linkin takaa.

Kerta kiellon päälle

Viime yön Calgary Flames kohtasikin sitten toisen kanadalaisseuran, Montreal Canadiensin. Canadiens oli kamppailussa parempi selvin lukemin, 5-1, eikä Gulutzan ollut jälleen kerran tyytyväinen joukkueensa otteisiin.

Tämä kävi ilmi Postmedian toimittajan, Wes Gilbertsonin, Twitter-tililtä, jossa toimittaja julkaisi päävalmentajan lyhyet mietteet ottelusta.

– Me olimme säälittäviä. Se oli säälittävä esitys. Ei selittelyitä, se pitää vain hyväksyä, Gulutzan kertoi Gilbertsonin Twitterin mukaan.

Wes Gilbertson

@WesGilbertson
#Flames coach Glen Gulutzan, furious post-game: "We were pathetic. It was a pathetic display. No bite-back. No kick-back. Just accept it."