Columbus Blue Jacketsin viime kausi oli katastrofaalisen huono, mutta joukkue ei jäänyt tuleen makaamaan. John Tortorella luotsaama ohiolaisseura on nimittäin tällä hetkellä koko NHL:n kärjessä, yhdessä Washington Capitalsin kanssa.

Pudotuspelejä voidaan siis pitää Blue Jacketsin kannalta lähes varmana nakkina, vaikkakin mitä tahansa voi vielä tapahtua. Kevään tosipelit tarkoittaisivat myös samalla sitä, että Blue Jacketsin GM:nä toimiva Jarmo Kekäläinen yrittäisi vahvistaa rivejään vähintään yhdellä pelaajalla.

Itseasiassa Pohjois-Amerikasta kantautuvat huhut kertovat, että Kekäläinen on asettanut jo verkot vesille. Huhuihin keskittyvä sivusto, The Fourth Period, nimittäin kertoo, että Kekäläinen hakee tällä hetkellä vähintään yhtä, kenties jopa kahta vahvistusta keväälle.

Kiikarissa Coyotesin tshekkihyökkääjä

Fourth Period kertoo sivuillaan, että Kekäläisen uskotaan olevan kiinnostunut ainakin Arizona Coyotesin Martin Hanzalista, jonka sopimus päättyy tähän kauteen. 3,1 miljoonan dollarin cap hitillä varustettu tshekkihyökkääjä olisi siis Blue Jacketsille niin sanottu vuokravahvistus.

Fourth Period kuitenkin muistuttaa samalla, että Kekäläisen katseet eivät ole välttämättä ainoastaan vuokrapelaajissa. On nimittäin mahdollista, että hän pyrkii vahvistamaan seuraa myös sellaisella pelaajalla, jonka sopimus ei umpeudu vielä kuluvaan kauteen.

Tällä hetkellä ainoa varma asia on kuitenkin se, että tähän kaikkeen varmistus saadaan vasta myöhemmässä vaiheessa, sillä NHL:n siirtotakaraja lähenee kovaa vauhtia.