Pittsburgh Penguins onnistui kaatamaan viime yönä Montreal Canadiensin lukemin 4-1, mikä vain synkensi Canadiensin viimeaikaisia esityksiä.

Kanadalaisseura majailee toki yhä Atlantin divisioonan kärjessä, mutta se on hävinnyt edellisestä kuudesta ottelustaan neljä kappaletta. Mikä pahinta, on tähtivahti Carey Price kadottanut viretilansa, sillä Canadiens on päästänyt näissä kuudessa ottelussa 24 maalia omiin, eli jopa neljä per kamppailu.

– Kun päästät maaleja taaksesi, se on yleensä joukkueen vika. Minun osaltani on kuitenkin todettava, että minun on parannettava. On kuitenkin pysyttävä positiivisena ja katsottava tilannetta sen hyvältä kantilta; me olemme yhä divisioonan kärjessä, etkä voi voittaa Stanley Cupia tammikuussa, Price kertoi NHL.com:n mukaan.

Olli Määttä mukana talkoissa

Pricen ja Canadiensin tuskaa oli viime yönä lisäämässä myös Olli Määttä, joka on pikkuhiljaa löytämässä itsestään myös sen kadoksissa olleen tehokkuuden.

Viime yönä Määttä saalisti nimittäin tililleen kauden ensimmäisen täysosuman, joka tuli sesongin 42 ottelussa.

Tarkemmin sanottuna Määttä ehti olemaan maaleitta lähes vuoden päivät, sillä hänen edellinen maalinsa näki päivänvalon viime vuoden helmikuussa.