Dallas Starsin kapteeni Jamie Benn keräsi ottelussa Buffalo Sabresia vastaan ympärilleen huomiota, jota hän ei välttämättä olisi halunnut kerätä.

Kanadalaislaituri nimittäin katkoi tappiollisessa ottelussa Buffalo Sabresia vastaan kolme mailaansa, täysin tahallisesti, ja kaikki tallentui TV-kameroihin, leviten luonnollisesti myös sosiaaliseen mediaan.

Ottelun jälkeen Benn myönsi avoimesti, että hänen on pystyttävä osoittamaan parempaa kehonkieltä kaukalossa.

– Minun on pidettävä parempaa huolta kehonkielestäni ja tekemisestäni jäällä, Benn kommentoi riehumistaan Dallas Morning Newsille.

”Toivoisin voivani sanoa, mitä olen oikeasti mieltä”

Samalla Bennin riehuminen kertoo kuitenkin luonnollisesta turhautumisesta koko kuluvaan kauteen, sillä Stars on alisuorittanut ja pahasti. Ennen kaikkea Benn on kuitenkin pettynyt itseensä.

– Pelaamiseni on todella huonoa, ja sekin on vähättelyä. Toivoisin voivani sanoa, että mitä olen oikeasti mieltä, mutta se ei ole välttämättä hyvä juttu tehtäväksi TV:ssä.

Kaikkein voimakkaimmin hän lähti irti henkseleistään Sabresin 2-0-maalin jälkeen. Benn yritti purkaa maalin takaa kiekon, Starsin pelatessa alivoimalla, pois omalta alueelta, mutta sen sijaan peliväline päätyi suoraan Jake McCaben lapaan ja tällä oli helppo työ ohittaa hölmistynyt Kari Lehtonen.

– Tuollaiset asiat purevat sinua persauksiin ja se muodostui lopulta ottelun voittomaaliksi, Benn kritisoi itseään.

Vaikka peli ei tällä hetkellä kuljekaan, on Benn melkoisen julma itselleen, sillä hän on vasta palannut neljän ottelun mittaisen loukkaantumisen jälkeen kaukaloihin ja siten vielä kaukana täydestä kunnostaan.

– Hän kamppailee loukkaantumisensa kanssa, mutta hän on kokoonpanossa, joten silloin on oletettava hänen olevan valmis, päävalmentaja Lindy Ruff kommentoi suojattinsa tilannetta.

– Näen sen kaiken turhautumisen ja se on rankkaa. Tämä kausi on ollut todella vaikea hänelle.