New York Rangersin ja Dallas Starsin viimeöisestä kamppailusta ei maaleja uupunut, sillä vierasjoukkue Stars vei kamppailun nimiinsä lukemin 7-6.

Rangersin maalilla kahden erän ajan kiekkoja torjunut Henrik Lundqvist pelaa tällä hetkellä heikkoa kautta, mistä loistava osoitus oli juuri viime yö: ruotsalainen nimittäin otti selkänsä taakse kaikki Starsin tekemät seitsemän maalia. Mies ei juuri säästellyt omia tuntojaan ottelun jälkeen.

– Tämä on rankkaa. Olen samaan aikaan häpeissäni, turhautunut ja pettynyt. Ratkaiseva tosiseikka on se, että minun pitää nousta paremmalle tasolla; tämä ei ole tarpeeksi, Lundqvist sanaili The Scoren mukaan.

Lundqvistilla on olemassa resepti itseluottamuksen takaisin saantiin, mutta tällä hetkellä mitkään poppakonstit eivät tunnu tepsivän.

– Luonnollisesti, kun etsit itseluottamusta ja hyvää fiilistä, toivot sellaista ottelua, jossa saat paljon helppoja laukauksia, mutta se ei ole tilanne nyt. Minulla on ollut paljon mahdollisuuksia naamani edessä, mutta minun on löydettävä vain tie kohti parempaa. Se on tosin hankalaa tehdä kaikki asiat oikein, eikä nyt mikään tunnu onnistuvan.