NHL on jo ylittänyt puolen välin krouvinsa, joten tässä vaiheessa on aina hyvä ottaa katsaus siihen, miltä näyttäisi jos kauden jälkeen jaettavat palkinnot laitettaisiin jakoon jo nyt.

NHL.com avusti tässä meitä tiedonjanoisia, sillä se järjesti 13 toimittajalle kyselyn eri palkinnonsaajista. Yksi näistä oli luonnollisesti äänestys Jack Adams Trophysta, eli vuoden valmentajan tittelistä.

Ääniä jaettiin yhdestä viiteen, viiden ollessa paras lukema. Yhteensä 10 eri valmentajaa sai vähintään yhden äänen.

Hyvät naiset ja herrat, John Tortorella

Vähääkään NHL:ää seuraavat eivät tuskin tästä yllättyneet, sillä John Tortorella on saanut Columbus Blue Jacketsin todelliseen lentoon. Yllättävää tässä on kuitenkin kokonaisukuva, sillä Tortorellan veikattiin vielä ennen kauden alkua olevan ensimmäinen valmentaja, joka saa kengän kuvan takamukseensa.

Ja voi pojat, kuinka väärässä me kaikki olimmekaan. Blue Jackets majailee tällä hetkellä koko NHL:n kärjessä 62 pisteellään. Se aloitti kautensa kahdella perättäisellä tappiolla, mutta kuittasi tämän 12 voitolla seuraavasta 19 ottelusta.

Sitten saapui joulukuun 1. päivä ja ottelu Colorado Avalanchea vastaan. Ohiolaisseura voitto mittelön lukemin 3-2, mikä oli samalla 16 ottelun mittaisen voittoputken alku. Kyseinen voittoputki oli lopulta NHL-historian toiseksi pisin.

Tortorella sai toimittajilta 60 ääntä, kun taasen kakkosena oleva Bruce Boudreau 40 pistettä. Kolmantena oli taasen Toronto Maple Leafsin Mike Babcock 17 pisteellään ja neljäntenä Edmonton Oilersin Todd McLellan (16).