NHL varmisti All Star -tapahtuman formaatin – potissa jälleen valtava summa kahisevaa

Viime vuoden NHL:n All Star -tapahtuma jäi historian kirjoihin, kiitos John Scottin valtaisan tuhkimotarinan. Hän nousi tapahtumaan mukaan alunperin fanien luoman vitsin takia, mutta ihastutti lopulta kaikki tekemisellään.

NHL halusi vielä kaiken lisäksi evätä MVP:ksi valitun Scottin osallistumisen tapahtumaan, mutta luojan kiitos, tämä ei onnistunut.

Liiga myös muutti All Star -tapahtuman formaattia viime vuonna. Mukana oli ensi kertaa neljä joukkuetta, yksi jokaisesta divisioonasta, pelit pelattiin 3vs3-muodossa, minkä lisäksi voittajajoukkue sai itselleen miljoonan dollarin potin.

Koska viime vuoden tapahtuma Nashvillessä oli todellinen jättimenestys, ei NHL halunnut kajota toimivaan reseptiin. Se varmistikin vihdoin, että turnaus tullaan pelaamaan tänä vuonna 3vs3-periaatteella, minkä lisäksi miljoonan dollarin palkintopotti pysyy ennallaan.

Ottelut tulevat tänäkin vuonna kestämään 20 minuuttia, ja jos se on tämän jälkeen tasan, haetaan voittaja voittolaukauskilpailun kautta. All Star -tapahtuma järjestetään tänä vuonna Los Angelesin Staples Centerissä.