Nashville Predatorsista kesällä Montreal Canadiensiin kaupattu Shea Weber on Nashvillessä edelleen iso ja arvostettu henkilö. Tämä kävi selväksi viimeistään viime yönä, kun hän teki tunteikkaan paluun vanhaan kotihalliinsa uuden seuransa riveissä.

31-vuotias kanadalaispuolustaja keräsi ottelussa tililleen myös yhden maalin, kun hän tasoitti ottelun lukemiksi 1-1. Canadiens voitti kamppailun jatkoajan päätteeksi lukemin 2-1.

– On olemassa erilaisia tunnepitoisia pelejä, ja tämä oli ehdottomasti yksi sellaisista. Luonnollisesti kaikki alkoi jo maanantaina kun saavuimme tänne, ja sain nähdä vanhoja kavereitani. Olen onnellinen, että pääsimme tekemään tämän, Weber kertoi haikeana NHL.com:n mukaan.

Predators muisti ex-kapteeniaan

Miehen entinen seura ei myöskään unohtanut häntä, kuten eivät myöskään fanit. Predatorsin kotihallissa nimittäin laitettiin pyörimään Weberin urasta kertonut videopätkä, joka keräsi yleisöltä lopulta valtavat suosionosoitukset.

On siis selvää, että vaikka P.K. Subbanin saapuminen Nashvilleen piristi NHL-fanien kesää, on Weber yhä Predators-fanien suurin suosikki.

Canadiens Montréal

@CanadiensMTL
De la grande classe! // Pure class! #BelHommage #SweetTribute 👏