Dallas Starsin tämän kauden suorituksia on ruodittu eri medioissa jo moneen otteeseen kauden aikana. Jokainen osa joukkueesta on saanut kritiikkiä osakseen jossakin kohtaa syksyä ja alkutalvea.

Lisäksi jokainen tilasto on analysoitu puhki, mutta silti Stars yllättää edelleen negatiivisessa mielessä: joukkue ei ole tällä kaudella onnistunut voittamaan kuin yhden voiton jälkeisen ottelun(!). Starsilla on siis ollut tällä kaudella yksi voittoputki ja se kesti kaksi ottelua.

Tilasto on varsin käsittämätön, sillä Stars on kuitenkin totuttu näkemään yhtenä liigan eniten maaleja tekevistä joukkueista viimeisen kahden vuoden ajalta ja kuluvaa kautta joukkue on pelannut jo 34 ottelun verran.

Kaksipiippuista suorittamista

Mukaan mahtuu myös huippusuorituksia, kuten muutama päivä sitten Philadelphia Flyersin kymmenen ottelun voittoputken katkaiseminen, jolloin Stars antoi Flyersin tulikuuman hyökkäyksen tehdä vain yhden maalin.

Joukkue on silti antanut edellä mainitun kaltaisten suoritusten jälkeen aina vastustajalle liikaa avopaikkoja varsinkin kiekonmenetysten ja puolustuspään virheiden takia.

Texasilaisjoukkueen tämän kauden saldo voiton jälkeisistä peleistä on varsin murheellinen 1-8-4 ja playoff-juna on karkaamassa kovaa vauhtia Dallasista.