Eilen uutisoimme, kuinka Connor McDavidin ja Brandon Manningin kohtaaminen ei sujunut ilman sanallista sodankäyntiä.

McDavid syytti Manningia luokattomista kommenteista liittyen hänen viime vuonna sattuneeseen loukkaantumiseensa. Manning vastasi McDavidille, että hän ei missään nimessä tarkoittanut loukata McDavidia tahallaan.

McDavid ei kuitenkaan Manning kommenteista välittänyt ja syytti häntä suoraan loukkaantumisestaan.

– Luulen, että voimme laittaa kaikenlaisen ”jos hän teki sen” -keskustelun syrjään, koska se, mitä hän sanoi jäällä, tavallaan vahvisti sen tahalliseksi, McDavid totesi NBC Sportsin mukaan.

McDavid sai Gretzkyn tuen

NBC Sportsin artikkelissa kaikkien aikojen parhaimpana pelaajan pidetty Wayne Gretzky otti myös kantaa McDavidin tilanteeseen. Hänen mukaansa kilpailullisuus on se, mikä tekee suurista pelaajista suuria. Hän muistuttaa, että supertähtenä joudut aina silmätikuksi. Gretzky myös toteaa, että samanlaista se oli myös hänellä ja Mario Lemieuxilla.

Aivan kuten Gretzkykin uransa aikana, myös McDavid on nousemassa monen pelaajan sekä joukkueen silmätikuksi ja pääviholliseksi, jota yritetään ärsyttää mahdollisimman paljon.

Gretzky kuitenkin muistutti, että McDavid on kokenut tämän saman jo aikaisemmin urallaan.

– Ja mitä tulee Connoriin, häntä tullaan testaamaan joka ilta, mutta tämä ei ole uutta hänelle, Gretzky totesi perjantaina NHL:n kuvernöörien tapaamisessa.

– Häntä on testattu siitä saakka, kun hän oli lapsi ja sen jälkeen, kun hän pelasi juniorikiekkoa ja nyt sama tapahtuu NHL-kaukaloissa. Hän on aina vastannut takaisin ja tehnyt oman osansa.