Colorado Avalanchen kausi on alkanut erittäin heikosti, sillä se majailee koko NHL:n vihoviimeisenä tällä hetkellä ja on voittanut 23 ottelustaan ainoastaan yhdeksän.

Tällaiset joukkueet ovat aina siirtohuhujen kohteena ennen vaihtojen takarajaa, joka tänä vuonna on 1. maaliskuuta. Niin myös Avalanche.

The Edmonton Journalin Jim Matheson kertoo, että Avalanchen kapteeni Gabriel Landeskog saattaa joutua kauppatavaraksi, jotta Denveriin saadaan isoja minuutteja pelaava puolustaja. Avalanchen takalinjat kaipaisivat kipeästi vahvistusta, sillä joukkue päästää omaa maalia kohden 31,8 laukausta per ottelu, joka liigan suurimpia lukemia.

Landeskogilla puolestaan on suuri vaihtoarvo, vaikka kuluva kausi onkin sujunut pisteiden osalta valjusti. 15 otteluun ruotsalainen on tehnyt ainoastaan neljä maalia ja kahdeksan tehopistettä. Lisäksi hän on tällä hetkellä loukkaantuneena.

Mahdollinen kauppakumppani saattaisi löytyä New York Islandersista, joka hakee John Tavaresin vierelle tehokasta hyökkääjää ja Isles voisi kenties kaupata puolustaja Travis Hamonicin Avalancheen.

Treidispekulaatioista huolimatta Avalanchen GM Joe Sakicilla on puheiden perusteella vahva luotto kapteeniinsa. Nyt kun Patrick Roy on poissa päävalmentajan tontilta, eikä menestys ole kääntynyt, saattaa joku luottopelaajista lähteä ennen keväättä denveriläisseurasta.