Buffalo Sabres on joutunut tulemaan alkukauden ajan toimeen ilman Jack Eichelia. Superlupaus debytoi NHL:ssä viime kaudella, kun hän teki 81 runkosarjaottelussa 24 maalia ja yhteensä 56 tehopistettä.

Eichel on joutunut kuitenkin huilaamaan alkukauden ajan nilkkavamman vuoksi, minkä hän sai aivan kauden kynnyksellä. Sabres on pelannut tähän mennessä 21 ottelua, joista se on ottanut ainoastaan seitsemän voittoa. Se majaileekin tällä hetkellä koko Itäisen konferenssin toiseksi viimeisenä.

Nyt tämä kyseinen superjuniori on tekemässä paluuta pelikentille. Tai näin ainakin uskoo Sabresin päävalmentajana toimiva Dan Bylsma.

– Hänen jalkansa on näyttänyt jo vihreää valoa. Tällä hetkellä hän näyttää hyvältä, Bylsma kertoi Buffalo Newsin John Voglille.

Eichelin kaltaiselle sentterille on siis kipeästi tarvetta konttaavalle Sabresille. Hän tuskin tulee kääntämään organisaation ilmeen välittömästi, mutta hänen paluunsa on ainakin hyvä startti.

Nuorukainen varattiin toissa kesänä heti Connor McDavidin jälkeen. Eichelin lahjakkuudesta kertoo paljon se, että hän kävi kunnioitettavan taiston ykkösvarauksen tittelistä juuri McDavidin kanssa.