Yön NHL-kierroksella nähtiin jälleen tositoimissa lukuisa määrä suomalaisia.

Kierroksen upein hetki nähtiin Floridassa, kun Aleksander Barkov taituroi Panthersille voiton rangaistuslaukauskilpailussa. Barkov harhautti Blue Jackets-vahti Sergei Bobrovskin ja iski kiekon varmasti maaliin.

Ottelun muut suomalaiset, Markus Nutivaara, Markus Hännikäinen ja Jussi Jokinen, jäivät ilman tehopisteitä.

Minnesotan suomalaiset iskussa

Minnesota Wild kohtasi yön kierroksella St. Louis Bluesin. Hurjassa vireessä oleva Mikael Granlund jäi ottelussa ilman tehopisteitä, mutta Wildin muut suomalaiset onnistuivat maalaaman Wildille. Mikko Koivulle merkattiin ottelun avausmaali sekä syöttöpiste Wildin 3-3-tasoitukseen. Erik Haula sen sijaan sai kunnian iskeä Wildin 2-1-johtomaalin.

Bluesin paidassa viilettänyt Jori Lehterä jäi ottelussa ilman tehopisteitä.

Muut suomalaiset

Washington Capitals ja Toronto Maple Leafs kohtasivat toisensa yön NHL-kierroksella. Maple Leafsin paidassa Leo Komarov saalisti yhden syöttöpisteen, kun Maple Lefs voitti Capitalsin maalein 4-2.

Sebastian Aho maalasi Carolina Hurricanesille, mutta joukkue joutui silti taipumaan Ottawa Senatorsin vieraana numeroin 1-2. Hurricanesin toinen suomalainen, Teuvo Teräväinen, ei onnistunut keräämään tehopisteitä.

Detroitissa Artturi Lehkonen teki paluun loukkaantumisen jäljiltä. Lehkonen pelasi Canadiens-paidassa lähes 14 minuuttia, mutta ei kyennyt saalistamaan tehopisteitä. Canadiens hoiti ottelusta voiton jatkoajan jälkeen 3-2.

Olli Määtän edustama Pittsburgh Penguins otti makean 3-2-voiton New Jersey Devilsistä. Määttä sai ottelussa vain noin 16 minuuttia jääaikaa, eikä onnistunut pääsemään tehopisteille.

Kesken olevat ottelut:

Vancouver Canucksin ja Colorado Avalanchen välinen ottelu on ensimmäisellä erätauolla tilanteessa 1-0. Markus Granlund saalisti syöttöpisteen Canucksin avausmaaliin. Mikko Rantanen jäi vielä ilman tehomerkintöjä.

Anaheim Ducksin ja San Jose Sharksin välinen kamppailu on ensimmäisessä erässä Sharksin johtolukemissa 1-0.