Tampa Bay Lightningin alkukausi on sujunut varsin mukavasti, sillä joukkue majailee tällä hetkellä oman divisioonansa jaetulla kolmannella sijalla.

Erityisesti Steven Stamkosin ja Nikita Kucherovin yhteispeli on toiminut erinomaisesti. Lightningin vieraskiertueen avaavassa ottelussa New York Islandersia vastaan molemmat keräsivät kaksi tehopistettä. Lightning voitti ottelun selvin numeroin 4-0.

Samaisessa ottelussa Valtteri Filppula sai jälleen vierelleen tutun pelaajan, kun päävalmentaja Jon Cooper päätti istuttaa Brayden Pointin Filppulan ja Ryan Callahanin viereen.

Point pelasi aivan alkukaudesta useasti Filppulan kanssa. Jo silloin hänen puolustuspelinsä teki vaikutuksen päävalmentaja Cooperiin.

– Heillä oli hieman kemiaa. Point ei tehnyt maalia, kun he pelasivat aiemmin yhdessä, mutta uskon että hän auttoi Valtteria, Cooper totesi Tampa Bay Timesille.

Lightningilla loukkaantumishuolia

Lightning sai jo lauantaina huonoja uutisia, kun Anton Strålman joutui jättämään kaukalon. Joukkueen mukaan hän kärsii ylävartalovammasta ja hänen tilaansa arvioidaan päivittäin.

Cooper ei ollut varma siitä, palaako Strålman joukkueen vahvuuteen juuri alkaneen vieraskiertueen aikana.

– Hän ei missään tapauksessa pelaa kahdessa ensimmäisessä ottelussa, mahdollisesti ei edes ensimmäisissä kolmessa, Cooper kertasi paikallislehdelle.

– Alamme tekemään päätöksiä vasta viikon kuluttua. Se tulee olemaan vieraskiertueen loppua, jos saamme Antonin takaisin. Hän on suuri osa joukkuettamme.