New York Rangers sysäsi Philadelphia Flyersin kauden tiukimpaan paikkaan voitettuaan kotonaan joukkueiden neljännesvälieräsarjan viidennen ottelun 4-2.

Rangers johtaa nyt voitoin 3-2, ja on enää yhden voiton päässä jatkopaikasta.

Isäntäjoukkue näytti menevän menojaan, kun Marc Staal napautti sille 1-0 -johdon avauserässä, ja Brad Richards ja Dominic Moore lisäsivät johdon toisessa erässä jo 3-0:aan.

Flyerin takaa-ajo käynnistyi toisen erän lopulla Vincent Lecavalierin maalilla. Claude Giroux kavensi 2-3:een ajassa 58.31 Kimmo Timosen syötöstä.

Maalit olivat tähtihyökkääjä Lecavalierille ja Giroux’lle vasta pudotuspelien ensimmäiset, mitä voidaan pitää yhtenä syynä siihen, että Flyers on nyt pakkovoiton edessä.

Ottelun loppunumerot 4-2 teki Rangersille Brian Boyle tyhjiin. Sarja on katkolla tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.