Florida Panthersin Jason Demers oli heinäkuun alussa matkalla Vancouver Canucksiin, ainakin jos huhuja on uskominen. Nimittäin tuolloin arvostettu kiekkotoimittaja Pierre LeBrun kertoi joukkueiden yrittävän päästä sopuun vaihtokaupasta.

Itse asiassa LeBrunin mukaan vaihtokauppa olisi ollut jo valmiina, mutta koska Demersin sopimuksessa on kahdeksan joukkueen siirtojen estävä pykälä, olisi puolustaja käyttänyt tämän, eikä häntä täten kaupattu Floridasta toisaalle.

Nyt Demersiltä on kysytty asiasta, eikä hän suoranaisesti kiistänyt mitään. Se on kuitenkin varmaa, että hän purskahti nauruun kysymyksen päätteeksi.

– En todellakaan voi kommentoida sitä. Se on mitä se on, ja jos Pierrellä on hänen lähteensä, hän twiittaa tästä varmasti. Tämä asia kuuluu minulle, minun agentilleni ja Dalelle (Tallonille, Panthersin GM), mutta juuri nyt olen menossa harjoitusleirille Panthers-pelaajana, Demers kertoi Sportsnetin mukaan.

– Minä tulen olemaan kauteen valmiina ja tulen olemaan osa tätä joukkuetta vielä neljän vuoden ajan. Minun on kuitenkin pidettävä omaltani osaltani huoli siitä, että tulemme olemaan tänä vuonna huomattavasti parempia – sekä joukkueena että henkilökohtaisesti.

Demersiltä on myös kysytty siitä, miltä hänestä nyt tuntuu, kun hän joutuu pelaamaan hyvää ystäväänsä, Patrick Marleauta, vastaan useammin kuin kerran kaudessa. Marleau siirtyi kesällä Toronto Maple Leafsiin, joka pelaa ottelunsa samassa divisioonassa Panthersin kanssa.

– Se tulee olemaan hanurista, sillä nyt minun on puolustettava häntä vastaan useammin, kuin kaksi kertaa vuoden aikana, Demers vitsaili Luke Foxin Twitter-tilillä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.